Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Pim3 52

Canyelles 37Partit en què ens jugabem quedar campions de la segona fase,guanyan erem campions i aixi va ser, en un partit bastante ajustat fins els minuts finals. Al final victoria del pim 3 que els far de campions de la segona fase. Ara toca jugar un playof entre el millors del nivell#preinfantilmasculí3cnbvako202324 ... Veure mésVeure menys

19/04/24
Pim3 52
Canyelles 37

#PreInfantilMasculí3CnbvAKO202324Image attachmentImage attachment+2Image attachment

0 ComentariosComenta a Facebook

E.B. Rosella 68-64 PIM1

Partit contra el quart classificat que es decideix a la pròrroga, desprès de tenir la opció de la cistella guanyadora. Partit molt físic i caòtic, en una pista molt petita i amb poc espai per jugar ordenats.La setmana anterior va sortir cara, avui ha sortit creu! Els últims 3 partits tots s'han decidit per cistelles guanyadores finals! Tot i això, encara ens costa gestionar tots aquests minuts decisius i ens sentim massa insegurs en els moments claus!Seguim units i fent pinya tots a una! #PreInfantilMasculí1CnbvAKO20232402324 ... Veure mésVeure menys

18/04/24

Partit contra el quart classificat que es decideix a la pròrroga, desprès de tenir la opció de la cistella guanyadora.
Partit molt físic i caòtic, en una pista molt petita i amb poc espai per jugar ordenats.
La setmana anterior va sortir cara, avui ha sortit creu!
Els últims 3 partits tots shan decidit per cistelles guanyadores finals! Tot i això, encara ens costa gestionar tots aquests minuts decisius i ens sentim massa insegurs en els moments claus!
Seguim units i fent pinya tots a una! 💪🏻🏀

#PreInfantilMasculí1CnbvAKO202324

Matadepera 65-18 sub21 Femeni AKO

El sub21 femení no li surt res en atac per poder competir el partit.#sots21femenícnbvako202324 ... Veure mésVeure menys

18/04/24

El sub21 femení no li surt res en atac per poder competir el partit.

#sots21femenícnbvako202324

Júnior Femení AKO 61-38 Bàsquet Molins. Enorme partit d'un grup que consolida la seva millora setmana rere setmana. Després d'una primera part marcada pel desencert de cara a cistella, aconseguim estar centrades i trobar el nostre moment, al 3Q, per marxar al marcador amb un parcial de 21-3. Totes les jugadores aportant als dos costats de la pista i treballant pel bé del #júniorfemenícnbvako202324vAKO202324 ... Veure mésVeure menys

17/04/24
Júnior Femení AKO 61-38 Bàsquet Molins. Enorme partit dun grup que consolida la seva millora setmana rere setmana. Després duna primera part marcada pel desencert de cara a cistella, aconseguim estar centrades i trobar el nostre moment, al 3Q, per marxar al marcador amb un parcial de 21-3. Totes les jugadores aportant als dos costats de la pista i treballant pel bé del conjunt.

#JúniorFemeníCnbvAKO202324Image attachmentImage attachment

Setmana de descans per l'Aleví AKO Blau del Cossetània. A carregar piles per afrontar el final de temporada. Som-#escolescnbvako20232402324 ... Veure mésVeure menys

17/04/24
Setmana de descans per lAleví AKO Blau del Cossetània. A carregar piles per afrontar el final de temporada. Som-hi🏀

#EscolesCnbvAKO202324

Malgrat 42

CNB Vilanova IF1 AKO. 47Partit força complert de les jugadores amb un bon inici en el primer quart. Bona mobilitat en atac que ens permet anotar al llarg del partit i una defensa que tot i alguna errada puntual en les ajudes defensive permet mantenir avantatges en el marcador. A seguir treballant! 💪#infantilfemení1cnbvako202324 ... Veure mésVeure menys